Värmlandsresa till rekordtävling i Falun 27-28 januari - 421 deltagare

Karlstad Badminton, tillsammans med Arvika Badminton, har bokat buss och hotellrum till den rekordstora tävlingen som äger rum i Falun i slutet av januari. Flera andra Värmlandsklubbar hänger också på!

Värmlandsresan ger möjlighet till många härliga stunder tillsammans

Många anmälda fr Värmland

Anmälningslistan för Värmlandsresan till Falun är attraktiv och det är redan många som anmält sig. Både från senior såväl som från juniorgrupperna. Tanken är att det skall bli en riktigt trevlig badmintonhelg där det också finns tid att träffas och umgås, lära känna varandra - och även kompisar från andra Värmländska klubbar.

421 anmälda totalt

Hallen i Falun har +20-talet badmintonbanor och tävlingen brukar locka 100-tals spelare i de olika klasserna. 2023 var det över 350 spelare som tillsammans genomförde nästan 800 badmintonmatcher under helgen. Och i år, 2024, är deltagarantalet hela 421 anmälda - rekord för tävlingen!! Så det finns bra möjligheter att både vara med och tävla såväl som att heja på en massa Värmlandskompisar som också spelar.

Come-together-helg

Med buss från Värmland där ett 50-tal spelare och coacher får plats, blir det inte bara badmintontävling under helgen. Det finns också bra förutsättningar för en riktigt härlig come-together-helg där man även kan lära känna nya badmintonkompisar. Tack vare badmintonsportens unika möjlighet att killar och tjejer kan tävla tillsammans, blir det också en skön blandning av mixedmatcher som kommer att spelas under helgen.

För mer information kontakta gärna Headcoach Pontus Rydström.

Previous
Previous

En galen avslutning efter 898 matcher

Next
Next

Airon segrare i U13 efter heroisk kämpainsats