Äntligen kan vi synas med med våra fina partners!

Karlstad Badmintonklubbs attraktion fortsätter att öka när det gäller antal medlemmar. Och även klubbens partners ökar i antal - något som är avgörande för att våra tjejer och killar skall kunna leva sina badmintdrömmar. Tack till alla er som hänger med oss!!

Karlstad Badmintons nya Partnervägg i Karlstad Racketcenter

I Karlstad Badmintonklubb satsar vi på en kombination av breddidrott och långsiktig elitsatsning. Med fokus på både tjejer och killar. I syfte att stödja den individuella spelarens badmintondrömmar. Oavsett om det mest handlar om att ha kul och träffa andra badmintonkompisar eller om man väljer att satsa på att bli bäst.

Ingen utgallring i tonåren

Karlstad Badminton har visserligen två serielag där de bästa spelarna tas ut. Lagen måste bestå av både killar och tjejer. Men seriespelet är begränsat till 5 tillfällen per år och träningstillfällen såväl som individuella tävlingar (i singel, dubbel och mixed) är därmed mycket mer dominerande under säsongen.

…man riskerar inte att gallras bort från gemenskapen när man kommer i tonåren…

Något som flera av klubbens företagspartners ser positivt på, och som gör att man gärna vill stötta och synas med Karlstad Badminton är att:

  • Tjejer och killar kan träna och tävla tillsammans vilket skapar förutsättningar för en både trevligare och sundare kamratskap

  • Man riskerar inte att gallras bort från gemenskapen när man kommer i tonåren och kanske ännu inte utvecklat sitt spel lika mycket som andra

  • Badmintonsporten kräver inte så mycket dyr utrustning som många andra sporter och tack vare bl.a. våra partners klara klubben att stå för bollar (vilket är en av de stora kostnadsposterna)

  • Karlstad Badmintonklubbs tävlingspolicy tar utgångspunkt i ett gott uppträdande på och utanför banorna. Klubben är mycket angelägen om att fortsätta bygga vidare på sitt goda rykte såväl i Karlstad som i badmintonsverige i stort!

Olika kategorier av Partners

Även om klubben ökat antal Partners inför säsongen 2024/25 så söker vi fler företag som vill synas tillsammans med en sport på frammarsch i Karlstad/Värmland. Klubben har arbetat fram olika Partnerpaket i form av Brons, Silver, Guld och Diamant.

Bronspartner blir företag som satsar på synlighet för 5.000 kr och Diamantpartner blir företag som lägger 25.000 kr (eller mer) på att stärka sitt varumärke tillsammans med Karlstad Badmintonklubb. Silver och Guld däremellan. Ta gärna kontakt via info@karlstadbadminton.se om du har ett företag som vill bygga varumärket med hjälp av badmintonsporten. Eller om du har tips på andra företag som kanske kan ha intresse.

Previous
Previous

Allmänhetens spel - spela badminton helt gratis!

Next
Next

Sommaren 2024:s häftigaste upplevelse!