Framgångar i DM 2023

Grums Badminton stod som värd för DM i år 2023, tack för det! Bra genomfört och stor eloge till Grums Badminton. Alltid trevligt och sportsligt hög nivå! Och Karlstad Badminton firade nya framgångar.

Guld till vår Headcoach

Karlstad Badminton hade en bra lördag med ett stort antal tävlande. Värt att nämna är at vår eminente Headcouach Pontus Rydström styrde upp en dubbelvinst med klubbkompisen Karl Nord i seniorklassen. Grattis till Pontus och Karl - och alla som gav järnet i hårda och taktiska matcher!

Airon Ankarsund hade också en bra tävling och spelade jämt och beslutsamt, jättekul att se! I dubbel gjorde Julian Ahlmark och Airon Ankarsund ett stabilt och bra intryck och vann sin HD U15-klass. Inez från Karlstad, plockade hem en delad bronsplats, bra kämpat även där. Att även tjejerna börjar ta plats är något vi ser otroligt positivt på!

Det var också ett helt litet gäng som gjorde premiär i DM-sammanhang. Här gjorde t.ex. Daniel Jäger en mycket fin insats i HS Senior och gick ända till kvartsfinal. Charlie Mogren spelade också mycket bra och knep en bronsmedalj i HS U13. Och Emma Wilhelmsson kämpade starkt både i singel och dubbel, tillsammans med Inez.

Vi fick också ta del av en av de längsta (den allra längsta?) singelmatcherna i DM’s historia när Alfred Hildén, efter inte mindre än 87 minuter, lyckades ta hem vinsten i en hård tre-sets-match mot Linus Johanssson från Karlskoga. Linus är också A-klassad vilket ger Alfreds vinst en extra merit. Krampkänning och pannben hos båda kombattanterna!!

Alla hjältinnor och hjältar på courten, det är otroligt inspirerande att ta del av era fina insatser. Tack också till Maritha Malmsköld som återigen agerat helhjärtat med kameran!!

Previous
Previous

Flera päng till Karlstad 2 i division III

Next
Next

Återigen en fantastisk helg för Karlstad Badminton!