Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ekonomi


Medlems- och träningsavgiftavgift

Träningsavgiften varierar mellan 600 kr till 1500 kr per termin. Medlemsavgiften är 100 kr per säsong, eller 200 kr per familj.
Klubbens bankgironummer är 5646-7103. Klubbens swish-nummer är "123 214 94 58" Ange personnummer, namn och adress på den eller de som träningsavgiften avser.
För att få tävla krävs en licens, licensen söker klubben om hos Svenska Badmintonförbundet. För mer information om licens klicka här. Licensavgiften ska betalas in till Karlstad Badminton, märk betalningen med Namn + licens. Utan betald licens går det inte att anmäla sig till tävlingar.
En annan inkomstkälla till klubben är Bingolottoförsäljning som alla aktiva medlemmar bidrar med. Mer information om försäljning av Bingolotter finns längre ned på denna sida.

 

Bingolotto

Försäljning av Bingolotter är utgör en stor del av klubbens ekonomi.
De inkomster vi får av träningsavgifter och bingolottoförsäljning används huvudsakligen till banhyror, tävlingsavgifter samt våra egna arrangemang.

F o m säsongen 2007-08 är det inte längre tvång på att sälja Bingolotter. Självklart ser klubben gärna att medlemmarna säljer prenumerationer. Säljer man flera finns möjligheter till bonus i form av utrustning etc.

Uppdaterad: 18 AUG 2015 21:28 Skribent: Patrik Nilsson

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info