Hoppa till sidans innehåll

U19-Elit Bohuslän Dal

01 NOV 2011 16:26
I Lördags bilade Martin och Patrik iväg mot Uddevalla för att delta i U19-Elit Bohuslän Dal, med dem på traven för vadmassage, vattenflaskfyllning samt coachande stod Magnus och Micke för.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2016 20:22

Tävlingsdagen började med en fin bilresa mot Uddevalla, dock så stötte vi på ”problem” direkt, ”vart ska vi käka?”. Vi enades om att söka upp ett matställe i Uddevalla, vilket skulle visa sig inte var helt enkelt. Patrik bestämde sig för att ringa och väcka Joakim som har bott i Uddevalla några år. ”åk mot järnvägsstation, där ligger kebabcenter, riktigt bra” fick Joakim fram på morgonkvisten. Tyvärr hittade vi inget kebabcenter och det fick bli ett snabbt stop på restaurangen McDonalds. (senare under dagen ringde Joakim och förklarade varför vi inte hade hittat kebabcenter… "kebabcenter ligger i Örebro").

Vi anlände till hallen i god tid.
Martin skulle börja spela halv ett men vann den på walkover, Patrik började en timme senare genom att möta andrasidadee Martin Karlsson från GBK. Matchen var snabbt över och Patrik fick se sig slagen med förödande siffror, tungt.
Martin stod nu inför singeln mot förstasidade, Johan Björkholm. En fin insatts av Martin men han fick också se sig slagen. Johan vann sedan hela tävlingen.
Med båda ute ur singeln stod nu all press på Martin i dubbel med sin partner Alexander Olsson, GBK.
Deras första match var mot Joacim Fellenius och Junyu Jin, Skogås. Första setet lyckades Skogåsparet vinna med 23-21. Martin och Alexander steppade nu upp en nivå och tog tag i taktpinnen och vände och vann med siffrorna: 15-21, 15-21. Mycket bra!
I kvartsfinalen mötte Martin nu återigen Johan Björkholm samt hans dubbelpartner Tommy Maxe. Martin och Alexander hade fortfarande lågan uppe efter förra vinsten och kammade övertygande hem första setet med förkrossande 21-9! Tyvärr lyckades de inte ändå ut denna gång och förlorade med 15-21, 15-21 i andra och tredje. Tråkigt, de hade verkligen något på g.

Hemresan blev lugn och fin precis som ditresan som chaufför denna gång hade vi Martin. Resan hade inslag av pizza, raggare, samt en wordfeudduell mellan Micke och Patrik. Duellen är dock inte slut ännu men Patrik leder just för tillfället med betryggande 396 mot Mickes 217 detta efter Patrik lagt orden ”gitta”.

 

Ros: Martins dubbelspel
Ris: Patriks matchtempo

Skribent: Patrik Nilsson

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info