Hoppa till sidans innehåll

Tack för en bra helg

11 NOV 2012 20:51
Seriespelet i helgen blev en tät och tuff tillställning. Underdogsen Karlstad Badminton kämpade mycket tappert. Tyvärr blev det inga poäng för Karlstad denna gång.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2016 20:22

Karlstad började mot Team Östgöta. Här blev det jämt och tufft men vi hade inte turen på vår sida och båda poängen gick till Östgöta, 6-2

I andra matchen mötte vi Västerås. De var ett halvt nummer för stora och trots flera mycket jämna matcher blev det 1-7 efter den enda vinsten i mixed.

I sista matchen var motståndet Örebro. Här började vi bra med seger i HD 1 och DD och när Lina vann sin singel efter en superjämn match hade vi lite läge för poäng. De tre herrsinglarna blev alla mycket jämn tresetare där vi tyvärr förlorade alla tre och efter förlust också i sista mixeden blev det tyvärr förlust även mot Örebro 5-3.

 

Jag tycker att Karlstad gjorde en strålande insats trots matchförlusterna. Inställningen var toppen och jag känner att alla gjorde så gott man kunde denna dag. Ett myrsteg till och vi är framme.

Tack allihopa för era insatser! Tack spelare, tack Per och Mikael, tack klubbkamrater som kom och stöttade och tack alla badmintonvänner som satt på läktaren och hejade fram de våra och skapade stämning. Trots allt en bra badmintondag!

Skribent: Magnus Forssberg

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info