Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär Askim

21 OKT 2014 11:02
Det var seriepremiär i helgen. 18 oktober åkte vi till Askim.
  • Skapad: 21 OKT 2014 11:02

Det var tillfällig lagledare Magnus och spelade gjorde Josefin, Simon, Patrik, Joakim, Anton och Malin. Vi började mot Vårvinden 2.  Vi vann alla dubblar och mixed men förlorade alla singlar. Malin och Josefin överraskade genom att vinna sin dubbel och även Anton/Patrik och Joakim/Simon vann sina. Anton och Malin vann mixed. Bra gjort och en poäng till oss.
Det blev en mycket jämn match. 4-4 i matcher men också lika många set och t o m exakt lika många vunna poäng. Kul.
 IMG_5885
I den andra matchen mötte vi Kungälv. Tuffare för Anton och Patrik i dubbel och förlust där. Joakim och Simon vann sin dubbel och det gjorde också Malin och Josefin. Patrik spelade upp sig och tog revansch i förstasingeln som han vann efter bra spel. Joakim fick kämpa hårt i andrasingeln men gjorde det bra och vann en lång tresetare där han drog ifrån bra i tredje. Simon föll i sin tredjesingel i tre set och mixeden blev jämn men för svår för Anton och Malin. 4-4 även i denna match alltså.
 IMG_5883
Vi var ganska nöjda ändå med våra två poäng. Alla visade bra kämpatakter och laganda. Vi måsta ha mer mat med oss nästa gång bara. Däremot behöver vi inte äta lika mycket mat som vi fick på Bella Mia pizzeria i Nödinge. Vi fick dubbelt så mycket mat som vi orkade äta upp. Det var gott och roligt. Glada miner på hemresan. “Generations”blandningen verkar fungera bra.
Skribent: Patrik Nilsson

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info