Hoppa till sidans innehåll

Picassofjädern Kristinehamn 2011

09 OKT 2011 21:50
Picassofjädern 2011, bra insatser överlag från Karlstad
  • Skapad: 09 OKT 2011 21:50

Det var mycket strul med våra anmälningar till tävlingen så tyvärr fick inte Victor Ahlmark eller Malin Forssberg vara med och spela singel. De försökte hoppa in som reserver med i de klasserna blev det inga avhopp så det blev inget.

Picasso Martin

I de stora klasserna hade vi på herrsidan Martin, Oliver, Jocke och Sheraz. Vi saknade Patrik. Martin och Oliver gick till slutspelet men där kände Oliver sig inte kry och lämnade WO. Martin stod emot favorittrycket och vann singeln över Niklas Rundberg, numera Sandviken, i finalen efter ett jämt första set och ett övertygande andra.

 

På damsidan fick vi återse systrarna Borg som numera utbildar sig i Dalarna.

De fick åter möte varandra och utöver det fick de se sig besegrade av Cecilia Alexandersson, Örebro och vinna över ena systern Kjerrgren från Sollentuna.

 

På ungdomssidan hade Emmely Blom Vigsö stora framgångar då hon närmast sopade banan med tre av de fyra motståndarna. Elitklassade Martina Myrén-Pettersson från Mariestad blev dock några steg för bra men Emmely kämpade hedersamt och blev alltså tvåa. I U15 var Simon, Tobias, Håkon och Josefin med och Malin fick vara med i mixed tillsammans med Simon som tidigare hade gjort illa sig och inte kunde fullfölja singeln riktigt. Flera jämna och bra matcher men inga topplaceringar.

Picasso Malin Simon

Bra insatser totalt sett och vi ser fram emot nästa tävling.

Skribent: Magnus Forssberg

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info