Hoppa till sidans innehåll

Karlstadsvinster i Picassofjädern.

02 OKT 2011 15:17
Karlstad Badminton gjorde en fin insats i Kristinehamn i helgen.
  • Skapad: 02 OKT 2011 15:17

Karlstad Badminton gjorde en fin insats i Kristinehamn i helgen. I de yngsta klasserna deltog Elsa Karlsson Fraenki, Julia Aleskog, Håkon Paulsrud och Victor Ahlmark i U13. Av dessa gick Victor efter en kämpainsats och fint spel till semifinal. Där blev det förlust men en fin tredjeplats blev det. Julia gick ur sin pool men föll i kvartsfinalen.

I U15 hade vi Simon Fredriksson som föll på målsnöret i poolen. Tobias Dahlman Mogren gick ur poolspelet men föll sedan. Malin Forssberg vann sin pool enkelt och gick till semifinal där hon dock förlorade men slutade alltså trea i klassen. Emmely Blom Vigsjö kämpade tappert men gick inte ur sin pool.

B-klassen dominerades till stor del av Karlstad. Patrik kom  trea i singeln, tvåa i dubbel med Joakim och vann mixed tillsammans med Matilda. Matilda vann dessutom dubbeln i par med Evelina och i singeln kom hon tvåa. Vann gjorde som vanligt starka Camilla. Hon blev också tvåa i mixed tillsammans med Mikael Johansson från Kristinehamn. Joakim tillbaka efter skador och sjukdom. Inte fullt stark än men på gång.

A-klassen blev en Karlstaduppgörelse. Samtliga (Niklas, Anton, Martin, Magnus och Oliver gick vidare. Magnus fick uppgiften att slå ut enda icke-Karlstading i slutspelet, Anders Nyman från Örebro, och det gick bra. Martin slog ut Anton och sedan möttes Niklas och Magnus i ena semin och Martin och Oliver i den andra. Något överraskande vann Magnus över Niklas medan Martin slog Oliver. Martin var sedan kanske inte helt säkert den starkaste men i alla fall den snabbaste i finalen som han vann i två set.

I dubbeln blev det en uppgörelse mellan Martin och Anton mot Magnus och Oliver. Denna blev aldrig riktigt spännande, Martin och Anton vann ganska övertygande.

Det blev många vinster för Karlstad. Roligt att vi är med bra i både de stora och de yngre klasserna.

Skribent: xx

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info