Hoppa till sidans innehåll

Framgång i serien 10/1

12 JAN 2015 22:01
Det var vår, Karlstads, tur att hålla i seriesammandraget. Vi hade turen att möta Mariestad och Kristinehamn som låg etta respektive tvåa inför helgens spel.
  • Skapad: 12 JAN 2015 22:01

Laguppställningen i båda matcherna:

DD Lina och Malin
HD1 Anton och Patrik
HD2 Joakim och Simon
DS Malin
HS1 Håkon
HS2 Patrik
HS3 Simon
MD Lina och Anton

Första matchen mot serieledande Mariestad slutade oavgjord, 4-4. Efter 7 matcher spelade stod det 4-3 till Mariestad efter att Karlstad ha vunnit HD1, HS2 och HS3. Mixden blev avgörande, där Lina och Anton säkrade ett poäng efter ha dragit längsta strået i en riktig rysare till match. 

Andra matchen mot tvåan i serien Kristinehamn slutade med vinst för Karlstad med 5-3! Det kändes som Karlstads dag. Efter att hela laget visat stark karaktär lyckades vi vinna flera jämna tresetare. Både HD1 och DD slutade i treset där båda Karlstadparen visade sig starkast! HS2 och HS3 blev också tresetare där Patrik och Simon visade stabilt och bra spel och säkrade minst ett poäng. Lina och Anton hade nu möjlighet att säkra första vinsten för säsongen och det gjorde de med övertygande och ohotad vinst i två raka set.
IMG_0437

2015 skulle inte kunnat börjat bättre. Blandningen av yngre och äldre spelare i laget har gett nytt blod och stämmningen är på topp både på träning och tävling och det verkar ge resultat. En extra eloge till Anton och Patrik som båda vann samtliga av sina matcher. Även till Lina, Malin och Simon som lyckades vinna några viktiga nyckelmatcher.

En lyckad helg med 3 av 4 viktiga poäng. Karlstad visar att vi fortfarande kan vara bäst i Värmland. Riktigt kul att se att alla i laget klev fram och spelade riktigt bra, en riktig laginsats! Stor eloge till alla som var med och hjälpte till och hejade, stort tack!

Samtliga serieresultat 

Skribent: Patrik Nilsson

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info