Hoppa till sidans innehåll

Bra spel och 4p i Trollhättan

06 NOV 2011 10:43
Årets andra serieomgången spelades också i Västergötland, men istället för Mariestad begav sig laget denna gång till Trollhättan.
Laget bestod av sex härliga individer; Madde, Lina, Micke, Gautam, Patrik N och Patrick S.
  • Skapad: 06 NOV 2011 10:43

I samtliga matcher ställde laget upp enligt följande:

DD: Lina/Madde
HD1: Gautam/Holm
HD2: Micke/Sköldeborg
DS: Lina
HS1: Putte Holm Nilsson
HS2: Gautam
HS3: P. Sköldeborg
Mixed: Micke/Madde

Första motståndare var Tellus, Ulricehamns stolthet. Samtliga spelade bra, med några inslag av nervositet/morgontrötthet. 
Jobbet gjordes och Karlstad stod som vinnare med 7-1. 

I andra matchen väntade Kumla, eller Carlton som de heter på pappret. Mings mannar kom dessvärre endast med 3 killar, så HD2 uteblev.
Damdubbeln spelade bra och rodde hem första matchen relativt enkelt. HD1 hängde med bra, men rutinen slog ungdomen och ställningen var 2-1 till Karlstad efter dubblarna.
Lina spelade ett mycket fint tekniskt spel, men orken tog tyvärr slut och det blev förlust med 2-1 i set. Patrik spelade väldigt bra mot Kumlas tekniske asiat i HS1, men förlorade i en jämn 3-settare. Gautam vann däremot i 3 set, och Sköldeborg var säkerheten själv i HS3. 4-3 inför mixeden.
Micke och Madde spelade bra och lyckades ro hem andra seger för dagen åt Karlstad!

Efter lunch väntade seriens favorittippade lag, Örebro. Trots att deras bästa herrspelare var borta hade de ett otroligt starkt lag, där tjejerna egentligen är för bra för div.2.
Lina och Madde spelade bländande och gav verkligen tjejerna från Örebro en match! Tyvärr blev det förlust med 25-27 (!) i första set, och Örebro vann matchen med 2-0 i set. 
Gautam och Patrik spelade också bra i HD1 och lyckades vinna i 2 raka. Samtliga spelare var otroligt trötta och resterande matcher förlorades tyvärr. 7-1 till Örebro.

Det blev alltså 4 poäng av 6 möjliga. Klart godkänd insats då en utav motståndaren var obesegrade Örebro. Framförallt var det kul att se spelglädjen i samtliga spelare, och det bjöds på en och annan godbit under dagen.

Karlstad har nu mött samtliga lag i serien, och endast förlorat mot Trollhättan och Örebro. Den 17 december väntar Mariestad och Tellus igen, i Örebro denna gång.

Starkt jobbat laget!

Gautam

Skribent: Gautam Parekh

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info