Hoppa till sidans innehåll

Victor Ahlmark riksklassad

02 OKT 2011 12:56
Karlstad Badmintons framtid ser ljus ut.
  • Skapad: 02 OKT 2011 12:56

 

I helgen var 7 spelare från klubben och spelade sitt första riksklasskval i Örebro. Samtliga spelade väldigt bra och det var en fröjd att se våra ungdomar tävla.

Håkon och Liam vann en match i gruppen och hamnade på den snöpliga tredjeplatsen i poolen och missade slutspelet precis. Båda killarna spelade väldigt bra, och med lite hårdare träning så vinner de nästa gång. 

Tobias och Simon vann också 1 match i poolen, men de var i en 3-pool och var därför slutspelsklara. I slutspelet var motståndarna numret större, men båda spelade väldigt bra.

Malin spelade stundtals väldigt bra, men tyvärr tog nervositeten över lite och det blev två jämna matcher som dessvärre slutade i förlust.

Elsa spelade över förväntan och tog sig till slutspel efter bländande spel. I semifinalen tog det tyvärr stopp efter en tuff 3-setare. Det var riktigt kul att se hur mycket hon har utvecklat sitt spel.

Bäst gick det för Victor i U13-klassen. Han tog sig hela vägen till final, där det blev förlust i en tresettare. Han spelade väldigt bra och finalplatsen innebar riksklass!

Stort Grattis till Victor för riksklassningen, och till resten av gänget för en bra genomförd tävling!


// Stolt Coach 
Skribent: Gautam Parekh

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info