Hoppa till sidans innehåll

DM 2011

15 NOV 2011 17:41
Lördagen 12/11 spelades DM i Karlstad Racketcenter. Det var spelare från Karlstad, Grums, Kristinehamn, Arvika och Karlskoga med.
  • Skapad: 15 NOV 2011 17:41

Karlstad hade favorittrycket och vann också alla seniorklasser. I herrsingel var Martin Forssberg favorit och vann också planenligt. Finalmotståndet stod Oliver Hagström för. Martin vann också dubbeln tillsammans med Anton Jernstedt mot Tuben och Fredrik Narvelid från Kristinehamn. Mixed vanns av Gautam Parekh i par med Lina Norberg som också vann damdubbeln tillsammans med Madeleine Andersson. Lina var i final även i damsingeln men fick här se sig slagen av Camilla Tärnler.

DSC_0189

I de yngre klasserna var det också mycket Karlstadframgångar. I U13 var som väntat Victor Ahlmark utan motstånd och vann lätt. Elsa Karlsson Fraenki spelade fint och var mycket nära att vinna men tappade avgörande set mot Malin Elvin från Grums. Malin Forssberg blev tävlingens enda trippelvinnare i U15. Singeln vanns mot Evelina Biel från Karlskoga. I dubbel vann dessa två flickor lätt. I mixed blev det jämnare men här vann Simon Fredriksson och Malin alla matcher och stod som segrare. Simon vann också i dubbeln tillsammans med Tobias Dahlman Mogren. I singelfinalen var Simon ordentligt trött. Många matcher på en dag och sista matchen för dagen. För motståndet stod Viktor Nederman från Grums som ännu är snäppet för bra för alla andra i samma ålder här hemma men två guld och ett silver till Simon.

DSC_0197DSC_0213

I U17 var Emmely BlomVigsö med. Hon föll mot de två rutinerad Amanda Nederman från Grums och Ebba Tingström från Karlskoga men visade att det nog bara är en tidsfråga innan hon kan klå dessa också.

Denna tävling var första gången vi (dvs Mikael och Per B) använde det nya lottningsprogrammet som det är bestämt att vi måste använda. De var därför lite extra fokuserade på det under tävlingen men det verkar ha gått alldeles bra. Tävlingen kändes trevlig och familjär. Det enda vi saknade var Gautam och Patrik Nilsson i singelspelet. Ett annat år kanske. Också en veteranklass till Magnus..?

Skribent: Magnus Forssberg

Stadium

 

 

 

Postadress:
Föreningen Karlstad Badminton - Badminton
Stadionvägen 2
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: foreningen.kb@outloo...

Se all info